Отзывы отдыхающих - Пансионат Гортензия, Черное море

Общие сведения
Отзывов:10 Добавить
Последний отзыв: 26.09.2020

Незарегистрированный пользователь
Тамара (Львів) 26.09.2020
Знайшли цей пансіонат на сайті. Залишився гарний настрій і відгуки після того як ми вирішили там відпочити. Дуже зручно добиратись з поїзда. Херсона .Маршрутка зупиняється недалеко біля пансіоната. Власник нас зустрів. Для комфортного відпочинку є все необхідне. Чиста кімната з гарними ліжками.Постіль, Тумбочки , вішак .На вікнах тюль і гардини. Кухня облаштована всім необхідним для приготування їжі.Є каструлі , сковорідки , тарілки , кружки , ложки , вилки . Посуду хватає для всіх відпочиваючих. Біля кожної кімнати в дворі є стіл , лавки або крісла . Чисті туалети і душові загальні. двір весь у винограді , який вється і дає тінь.Через те в кімнаті прохолода і тінь . Квітучі клумби . Дорога до моря 5 хв .По дорозі є приватні торгові овочеві точки а також магазини і кафе. Теж можна скупитись або поїсти . Всі фото які є на сайті відповідають дійсності. Власники щирі і добрі люди .Моя сім'я задоволена відпочинком . Приїдемо ще і вам рекомендуємо
Ответить
Незарегистрированный пользователь
Таня (Тернопіль) 08.10.2019
Петро , ви так описали кімнату , наче картину жахів. Я поселилась після вас щей з дитиною . Це не пятизірковий готель , ,як ви собі напланували за такі гроші . Але і жахів там нема. Нормальна кімната І не на городі як ви написали. Ви мене розсмішили ,,,клубьями женских волос " і шерстю тварин. У вас буйна фантазія . Я теж чула що ласка бігала .Ну і що ? Це тваринка.Вона пробігла і все Не товклась вона цілими ночами.Якщо вам відпочинок не вдався , то не шукайте причини в кімнаті .А для всіх решта рекомендую відпочинок в Гортензії . Для тих хто не вибагливий і для кого головне море а не апартаменти.
Ответить
Незарегистрированный пользователь
Микола (Гаївка) 23.08.2019
Молодец Пётр. Честный и справедливый отзыв. Написал всё как есть на самом деле. И чтобы ты там олег не говорил в своё оправдание, жильё которое сдаётся, должно быть убрано, и в отношении подруги не суди всех по себе. Люди имеют право знать куда они едут на самом деле. А то обещают одно, а получаешь другое. Ещё есть правда чуть ниже у Александра из Хмельницкого, тоже молодец.
Ответить
Незарегистрированный пользователь
Олег (Бердичів) 21.08.2019
Петре , та не треба вже так усугубляти і критикувати. Та не знаходиться ця кімната на городі. Ви просто йшли стежкою біля маленького городу. Я теж там ходив . Якщо ви чістюля і вам не подобається як прибрана була кімната , то треба було йти в готель.Там все ок. А то хотіли дешево і вигідно. Одномісні кімнати взагалі рідкість на приватному секторі.Може ви планували подругу привести а вам не вийшло то це інше питання. Я залишився довольний.Тимчасові не зручності це лиш тимчасові. А тваринка роками там бігає. Так що нічого страшного .
Ответить
Незарегистрированный пользователь
Пётр (Кировоград) 19.08.2019
Отдыхал я в Гортензии в июле в одиночном апортаменте. Местность действительно тихая. До моря проверил, максимум 7мин. По дороге домой есть магазины, где можно скупиться на обед, ужин. Выход к морю прямо на центральную набережную . Но есть один отрицательный момент одиночного номера, который стоит в огороде. Когда я приехал, то обратил внимание на то, что в комнате не убиралось с прошлого сезона. Всё затянуто паутиной, на ковровом покрытии клубья женского волоса, под кроватью вообще ужас, шерсть животных, от сетки кровати до "ковра"вертикальная паутина, с потолка в номер лезут насекомые через щели, по крыше бегает какое то животное, спросил, сказали что это ЛАСКА, которая не давала спать КАЖДУЮ НОЧЬ. Далеко не такое я ожидал, за сколько лет, это впервые такое попалось. Так что второй раз я сюда точно не приеду. Может быть так не всегда, но в этот раз было так.
Ответить
Незарегистрированный пользователь
Юлія (Київська область) 02.08.2019
23.07.2019 ми відпочивали в часному секторі Гортензія,нам дуже сподобалося.Чисто,тихо,уютно.До моря 7хв.,до базару 5 хв. спокійним шагом.Господарі приємні,привітні люди.На кухні завжди чисто,посуди достатньо.В дворі чистота,квітучі і запашні клумби. Ми задоволені відпочинком, радимо всім бажаючим відвідати це прекрасне місце,де вас завжди зустрінуть з радістю. Щиро вдячні.
Ответить
Незарегистрированный пользователь
Оля (Суми) 02.09.2018
Віддихала в Гортензії .Все чудово.Приватний сектор чистий.Все необхідне для проживання декілька днів є.Тихо , спокійно.Те що написав Олександр , не правда.Була свідком його скандалів з власницею Гортензії.Ця сім'я мала притензії не тільки до неї ,але і до всіх хто жили поруч з ними.Тому їх культурно попросили звільнити територію.
Ответить
Незарегистрированный пользователь
Тетяна (Тернопіль) 31.08.2018
Відпочивали з компанією 6 чоловік з 23 серпня.Дуже задоволені відпочинком у цих господарів Гортензії.Кімнати чисті.Ліжка м'які.Постіль чиста.На кухні для всіх відпочиваючих хватає посуду і плит.Подвіря потопає в зелені.Є душ, гаряча вода.Хочу прокоментувати відгук Алесандра .Мужчина ! Ми всі хто були в цей час на території Гортензії ,побачили і почули які ви є люди разом з вашою дружиною.Є така приказка ,що поганому танцору щось мішає ...... Так і вам.Як би ви самі не пішли з цього двору ,то повірте що всі 10 кімнат просто самі б вас вигнали.Бо ви не тільки господиню ображали але і всіх відпочиваючих.І не ви господиню просили щоб вона вам гроші віддала.А навпаки ,це вона вам віддала і попросила піти геть.З таким вихованням як у вас ,це точно ви виросли в купейному вагоні.А для всіх тих,хто хоче гарного відпочинку ,то приїжджайте в Гортензію. Ви залишитись задоволені.
Ответить
Незарегистрированный пользователь
Александр (Хмельницкий) 24.08.2018
Отдыхали в гортензии с 20.08.18 по 23.08.18,во-первых гортензия напоминает железнодорожный плацкартный вагон посредине которого находится кухня.Утро начинается с калатания каструлей примерно в 7.30.Теперь насчёт посуды-старая её очень мало,с неё ещё хрущёв ел,а на тех столах,которые возле кубриков - колбасу нарезал.Ладно с горем пополам заснули-как тут начались перегонки мышей-скочят по крыше,по полу -Ужас.Теперь о кроватях-на них тоже члены политбюро СССР ещё спали,матрасы ужасные,дырявые,простын и все перелатаные-короче говоря хозяйка ни копейки не влажует в бизнес-очень жадная!В итоге мы выдержали 3 дня(у меня начали болеть рёбра от матраса) подошли к ней чтоб она вернула деньги за оставшиеся дни.Что тут началось начала грубить и хамить,вроде старая женщина ,а воспитание на нуле.Вот так закончилось наше проживание в гортензии слава Богу,через час уже жили в нормальных условияхи как страшилку вспоминали гортензию!!!
Ответить
Незарегистрированный пользователь
Ольга (Зеленодольск) 15.07.2018
Очень хорошее чистое и тихое место, приятные и заботливые хозяева. Хорошо оборудованные душевые и туалет, горячая вода до 21-00.Большая кухня, 3 холодильника , 2 плиты, много посуды. Красивый двор, шикарные клумбы, настоящий отдых от городской суеты. До моря 7 минут ходьбы, широкий шикарно оборудованный пляж. по пути на пляж рынок.
Ответить
Показать еще